Hospice Sjælland søger administrativ medarbejder 7 timer ugentligt

Kom og bliv en del af et tværfagligt team, der arbejder på at gøre en forskel for patienter og pårørende.

Dine arbejdsopgaver foregår i en hjemlig atmosfære med plads til hjertevarme og nærvær, og hvor alle føler sig velkommen.

I vores teamsamarbejde er alle vigtige, vores mål er at give hinanden plads til at se tingene fra forskellige vinkler, og vi sætter pris på evnen og viljen til at lytte til hinanden.

Du vil indgå i et mindre team med de to øvrige sekretærer, der arbejder 21 og 22 timer ugentlig.

Opgaver
Passe reception og telefon
Økonomi:
- Betale regninger
Sundhedsplatform:
- Henvisninger
- Indlægge patienter
- Udskrive patienter

Vi søger en administrativ medarbejder 7 timer ugentlig, til besættelse pr. 1. januar 2020. Arbejdstiden er en dag ugentlig a 7 timer eller de 7 timer fordelt på to dage.

Vi forestiller os en mødetid kl. 8. Økonomisk erfaring/uddannelse er nødvendig, kendskab til sundhedsplatformen en fordel. Kvalificeret ansøger haves.

Om Hospice Sjælland
Hospice Sjælland er en selvejende institution, som har driftsaftale med Region Sjælland. Patienterne på Hospice Sjælland er alvorligt syge med et kortere livsperspektiv. På hospice er der fokus på det, der gør livet værd at leve. Udgangspunktet for den palliative pleje og behandling, vi tilbyder, er patienternes egne oplevelser og ønsker. Patienter og pårørende ses som et hele, og vores opgave er at tilbyde trygge rammer til sygdomsramte familier i den sidste tid.

Har du spørgsmål kan du ringe til hospicechef Karin Højgaard Jeppesen tlf. 4676 2935.

Send venligst din ansøgning på kjepp@hosj.dk.

Ansøgningsfrist: den 28. november 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!