Information til alle patienter og pårørende på Hospice Sjælland

• Alle døre på Hospice Sjælland er låst døgnet rundt. Hvis du skal besøge din pårørende, så ring på klokken, og vi kommer så hurtigt vi kan.
  • Pas på dine pårørende, der er særligt udsatte, her på Hospice Sjælland. Det skal være de nærmeste pårørende, der kommer på besøg. Der må kun være max 3 på besøg ad gangen i lejlighederne. Bekendte/naboer m.fl. kan besøge på terrassen, vinke og tale gennem den åbne terrassedør.
  • Vær opmærksom på at vige for personalet, så de har mulighed for 1–2 meters afstand. Forlad stuen, når personale eks. udfører personlig hygiejne. Der er mulighed for at gå en tur eller sidde på bænken foran stuen.
  • Patienter og pårørende må gerne gå ture på gangen og opholde sig i vores Orangeri og ved de to små borde ud for stuerne M og N, dog kun en patient med pårørende af gangen. Husk afstand på 1 meter. Brug dåsen med spritkludene til rengøring, når I forlader området.
  • Patienterne har mulighed for at spise i den fælles spise-/opholdsstue, og må opholde sig i dagligstuen uden pårørende. Buffet, vand- og kaffemaskinen betjenes kun af personalet og frivillige.
  • Pårørende-køkkenet er lukket. Pårørende kan bede om, at få serveret vand og kaffe på stuen. Pårørende, der er her hele døgnet, kan få tilbudt mad. Det aftales med personalet, hvem der spiser med. Denne kost er uden beregning. Der er mulighed for at medbringe en madpakke og drikkevarer, som personalet kan tilbyde at opbevare køligt.
  • Tænk også på din færden uden for Hospice Sjælland, når du har sårbare pårørende, du gerne vil besøge. Overhold sundhedsstyrelsens retningslinjer ”Forebyg smitte med ny coronavirus”.

Tak fordi du er med til at passe på vores sårbare patienter på Hospice Sjælland!

Karin Jeppesen
Hospicechef