Information til alle patienter og pårørende på Hospice Sjælland

• Alle døre på Hospice Sjælland er låst døgnet rundt. Hvis du skal besøge din pårørende, så ring på klokken og vi kommer så hurtigt vi kan.
  • Pas på dine særligt udsatte pårørende her på Hospice Sjælland. Det skal være de nærmeste pårørende, der kommer på besøg. Der må være max 3 på besøg ad gangen i lejlighederne. Hold så vidt muligt 1 meters afstand og sprit hænder.
  • Bekendte/naboer m.fl. må besøge på terrassen, vinke og tale gennem den åbne terrassedør.
  • Vær opmærksom på at vige for personalet, så de har mulighed for 1–2 meters afstand. Forlad stuen når personale eks. udfører personlig hygiejne. Der er mulighed for at gå en tur eller sidde på bænken foran stuen.
  • Patienter og pårørende må gerne gå ture på gangen og opholde sig i vores Orangeri og ved de to små borde ud for stuerne M og N, dog kun en patient med pårørende af gangen. Husk afstand på 1 meter. Brug dåsen med spritkludene til rengøring, når I forlader området.
  • Patienterne har mulighed for at spise i fælles spise-/opholdsstue, og må opholde sig i dagligstuen uden pårørende. Buffet, vand- og kaffemaskinen betjenes kun af personalet og frivillige.
  • Pårørende-køkkenet er lukket. Pårørende kan bede om at få serveret vand og kaffe på stuen. Pårørende der er her hele døgnet kan får tilbudt mad. Det aftales med personalet, hvem der spiser med. Denne kost er uden beregning. Der er mulighed for at medbringe en madpakke og drikkevarer, som personalet kan tilbyde at opbevare køligt.
  • Grundet øget risiko for COVID 19 smitte anbefaler vi ikke patienter, indlagt på Hospice Sjælland, at gå på orlov. Hvis der er gode grunde til orlov anbefaler vi at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer om at begrænse tæt fysisk kontakt med andre, samt spritning og vask af hænder. Patienter, der har været på orlov vil som udgangspunkt blive isoleret ved tilbagekomsten, og isoleres til to negative test. Første test tidligst 4. dag efter, at patienten første gang var i nærkontakt med andre og 2. test 2 dage efter første test.
  • Tænk også på din færden uden for Hospice Sjælland, når du har sårbare pårørende, du gerne vil besøge. Overhold Sundhedsstyrelsens retningslinjer "Forebyg smitte med ny coronavirus".

Tak fordi du er med til at passe på vores sårbare patienter på Hospice Sjælland!

Karin Jeppesen
Hospicechef