Information til alle pårørende på Hospice Sjælland

• Alle døre på Hospice Sjælland er låst døgnet rundt. Hvis du skal besøge din pårørende, så ring på klokken og vi kommer så hurtigt vi kan.
  • Pas på dine pårørende her på Hospice Sjælland, De er særligt udsatte. Du beskytter dem ved at minimere besøg til ganske få personer, afkorte besøg, være omhyggelig med håndhygiejne og holde afstand. Tænk også på din færden uden for Hospice Sjælland, når du har sårbare pårørende, du gerne vil besøge.
  • Der udarbejdes aftaler med hver enkelt patient om, hvilke specifikke pårørende, der må komme på besøg. Det anbefales, at der kun er 2–3 på besøg ad gangen.
  • Patienter og pårørende opholder sig primært på stuen. Personalet bringer alt mad og drikke til stuerne. Ring på klokken ved behov. Pårørende får tilbudt mad, uden beregning, hvis de er her i længere tid.
  • Vi giver ikke hånd til velkomst, grundet ovenstående. Vi håber alligevel du vil føle dig velkommen på Hospice Sjælland.

Tak fordi du er med til at passe på vores sårbare patienter på Hospice Sjælland.

Karin Jeppesen
Hospicechef